Jag har hittat min grej!

I fyra dagar har vi varit kattvakter och jag måste säga att vara bland katter är svårslaget. Jag fullkomligt älskar dessa djur och det lugn de ger mig. Jag kan förstå hur en del människor tappar kontrollen och skaffar sig hur många katter som helst. Det är omöjligt att inte bli helt kär i dem! Och om jag får skryta lite så har jag en naturlig fallenhet för att umgås med dem. Jag är helt enkelt väldigt bra på det!

Björn är också väldigt förtjust men jag är nog snäppet mer. Jag kan inte slita ögonen ifrån dem. De är ju så bedårande i sitt sätt att vara. Jag vill nog bli katt i mitt nästa liv 😚
 
För att inte tala om hur hur olika personligheter de har! Man förstår ju hur böckerna om Pelle Svanslös-böckerna kom till med alla  dessa olika karaktärer. Nu när jag umgåtts så mycket mer katter så är de ju klockrena. 
 
Katterna vi passat är två killar. Den ena heter Simba och är runt tio år medans den andra, som heter Tarzan, är fyra år. Lika gammal som vår Bonus med andra ord. Dessa två katter är verkligen så olka varanda som det nästan bara går.
 
Simba är en lugn katt som mest chillar och väldigt mycket av en betraktare. Det betyder att han tar tid på sig att släppa en in på livet men när han väl gör det så är han så underbart go och härlig. Han älskar mat och att bara vara nära utan att för den skull vilja ligga i knät. Han håller sig helst hemma på tomten och är nöjd att bara komma ut i trädgården. Lite av en tjuren Ferdinand 😂
 
Tarzan är en mycket energisk och nyfiken katt samt att han är mycket pigg på  bus och lek. Väldigt smidig och graciös i sitt sätt att röra sig. Han älskar att vara ute på äventyr och gå långa promenader. Jaktinstinkten i honom är påtaglig och hans sinnen är verkligen på helspänn när man är ute med honom. Och det stretas emot rejält när han inser att promenaden är slut. Väl inomhus ligger han gärna i någons knä. 
 
Ja ni hör ju själva hur olika de är! Men det är ju just det som är så charmigt med katter. De är verkligen som vi människor och jag älskar att klura ut hur de fungerar med sina olikheter. 
 
En annan sak jag älskar med katter är att ju mer du boundar med dem desto mer får du tillbaka. Och att "leva i nuet" får ju en helt annan innebörd när man betraktar en katt. De är mästare på det samt att njuta av livet.
 
Skulle kunna babbla på i evigheter om dessa djur men bjuder på lite bilder från de dagar vi haft privilegiet att få hänga med dom. Plus att vi såklart har vår egen underbara Bonus som vi älskar över allt annat i världen.
 
 Kompisarna 💛
 
Fina Tarzan i knät på Björn.
 
 Och lika fina Simba låter mig komma nära.
 
 Och bjuder till och med på
en liten kindpuss..Åhhh...
 
 En liten kvällspromenad.
 
 Gäller att hänga med när Tarzan blir fokuserad.
 
 Vilket masande tycker Tarzan.
Nu tycker jag vi ökar tempot lite!
 
 - Hörde jag mat?? 😅😽
 
En liten tupplur kan ju aldrig vara fel.
 
 Eller ligga på terassen och kika lite.
Galet gröna ögon! Så vacker 😍
 
Tarzan lider inte av någon koskräck.
 
 Och klättrar gärna både högt och lågt.
 
 Och här ligger vi i en hög..hahaha..
Vilken lycka! 
 
Tack Nicky och Elin för lånet. Vi ser redan fram emot nästa gång vi får ta hand om era killar.
Vi kommer att sakna dem så mycket!