Vad jag väljer att lägga upp på sociala medier

 
Jag är ju ganska flitig på sociala medier. Både på Facebook och Instagram. Tycker det är kul att dela med mig och är nog mer öppen än de flesta med mina tankar, funderingar och privatliv.
 
Jag är ju inte dummare än att jag begriper att det inte faller alla i smaken, men jag försöker att inte tänka på vad folk tycker och tänker om mig när jag gör det. Jag vill känna mig fri att uttrycka mig utan att begränsas av folks åsikter. Man får helt enkelt ta mig som jag är. Är det någon som retar sig på det så är ju inte det mitt problem. I slutändan väljer man ju själv vilka man följer eller inte.
 
När man nu väljer att göra som jag (eller vi för den delen, då min man Björn också är ganska öppen) så är det ju ganska självklart att man visar upp det som är bra i ens liv. Jag vill fokusera på det positiva både vad det gäller vad vi gör och hur vi har det. 
 
Man kan ju tycka att det är "fejk" och "för bra för att vara sant" och så vidare men självklart har vi som alla andra saker som kommer upp till disskussion, en vardag att deala med och saker som händer som kan vara jobbiga att hantera. Sjävklart blir vi också oense ibland och tjafsar om saker! Men vem är intresserad av att läsa om det? Jag skulle vilja se den personen som är, transparent på sociala medier, som väljer att lägga upp allt som är jobbigt i livet!

Och jag vill återigen förtydliga att när jag lägger upp mina "kloka ord" så behöver de inte vara tagna ur mitt liv utan jag lägger upp dem som en påminnelse både till mig själv och för dem som vill reflektera över livet. Själv älskar jag ju det! Jag är nörd på allt som har med relationer, kärlek och livet att göra. Och jag vill aldrig sluta utvecklas som person. Hur trist vore inte livet då?