Mör i kroppen


Helsingborg vid middagstid idag.

Idag har jag dansat i två timmar, en timme streetdance och en timme discodance. Jättekul! Igår var det en timme salsa så nu känns det i kroppen vill jag lova. Jag och älsklingen däckade nu på eftermiddagen och sov i över en timme så nu blir det väl svårt att somna ikväll.
Vi hade lamporna släckta här igår kväll och när vi väl hade släckt så fick det vara så resten av kvällen. Kikade ut genom fönstret där vid 21-tiden men jag måste säga att jag inte såg någon större skillnad i grannhusen. Det var nog många som struntade helt i att stödja Earth Hour, men jag läste att Sverige sparade in energi motsvarande tio villors årsförbrukning på en timme. Vad tror ni, gör sådanana här kampanjer att vi blir mer miljömedvetna?

Pratade med Annelie idag också. Nu är hon välbehållen hemma från Thailand igen. Skönt! Hon var jättenöjd med resan och hade bara gott att säga om landet. Hon vill helt klart dit igen och rekommenderar verkligen mig att resa dit. Ja, vi får väl se om det blir av någongång. Jag är lite konstig med det där att resa, har inte alls det där suget efter det. Det är nog latmasken i mig återigen, jag är så fruktansvärt bekväm och trivs så himla gott hemma. Annelie hade förresten köpt en jättefin sjal till mig i Bangkok. Blev jätteglad över den!

Läser att tranorna anländer till Hornborgasjön nu, ett vårtecken så säkert som något annat. (Förlåt Ulla, nu pratar jag vårtecken igen). Här får ni, med risk för att bli tjatig, hålla till godo med min krokusar...hihi....Men jag tycker de är så fina!


Tjingeling!
1 Ulla:

skriven

skratt..ja mycket vårtecken är det.här är det dock halv vinter igen..burr va kallt..väntar in de där 15 graderna som de lovat oss senare i veckan.....btw...kan du inte dra med mig på dina danspass..skulle behöva mig en riktig omgång....



ha en fin vecka bland dina krokusar..! =)



2 Malin:

skriven

Här sprudlar det av vårkänslor minsann. Ljuvligt!

Jösses vad skoj det lät med dansen, själv blev jag tvungen att göra paus i mitt älskade linedance pga vaden men ska komma igen till höstterminen igen för det är ju så himla roligt.

Njut av våren och njut av livet, vännen.

Och blombilderna väcker verkligen längtan efter varma härliga vårdagar. kramar

3 Mr.T:

skriven





Häääääääääääääääääääääääääärligt... :-)



Utmaning på G....

4 Vicky:

skriven

Nja.. Det blev väl lite dåligt det där med att släcka lamporna. Inte kan man ju avbryta föreställningen mitt i första akten ;p Men annars brukar jag göra det och mysa lite. Svårare är det dock att få barnen att knäppa av tv-n så den brukar få vara på.



Sen säger jag som Ulla, dra med mig på några danspass också! Fast du får nog bära mig därifrån...

Bamse kram

Kommentera här: