Härliga söndag

Ännu en helg till ända och det är vardag igen. Ja, försöker göra skillnad på vardag och helg trots att jag är dagledig. Viktigt tycker jag. En stor skillnad är ju så klart att Björn är ledig också 😌
 
Myssli lät oss sova ända till nio på söndagsmorgonen. Tack, tack! Men sen var det minsann full rulle. Hur mycket energi kan det finnas i en sådan liten kropp? Jösses säger jag bara!
 
Vi bestämde oss för att åka iväg en sväng för att testa att ha honom ensam hemma ett par timmar. Och det blev en tur till Torekov där det annonserades om julmarknad.
 
Vi anlände lite innan marknaden öppnade.
Blev en promenad i de mysiga kvarteren i Torekov.
 
 Gott om kullersten. Så vackert!
 
 Vid havet och lite blåsigt och småsnålt.
Starka krafter!
 
 Några sista gröna blad som kämpar sig kvar trots december månad.
 
Vi begav oss sedan till den så kallade "julmarknaden" vilken blev en stor besvikelse. Det visade sig vara skolungdomar som sålde kakor, godis och annat. Hade nog väntat mig lite mer hantverk och sådant som hör julen till. 
 
Detta var väl det som kom närmast "julkänsla"
 
Som tur är så var turistbyrån öppen där de sålde jättemycket fina saker och med 20% rabatt. Blev inga köp men ändå kul att kolla runt lite.
 
På vägen hem kikade vi förbi Grevie där vi hittade en ny loppis där de dagen till ära hade halva priset på allt. Björn Hittade ett James Bond-pussel, ett sådant där gammalt i riktigt trä som han betalade 5 kr för. Det visade sig att det går för cirka 2000 kr på sidor där man säljer saker. Samlarvärde med andra ord. Kul! 
 
 
MItt köp. Fem kronor för båda..
 
 Lyste så här fint igår kväll.
 
Spänningen vasr stor när vi kom hem för att se hur det gått för Myssli att vara ensam. Tror ärligt talat att han sov hela tiden och märkte nog inte ens att vi var borta ett par timmar.
 
En av favoritplatserna.
 
 Och såklart fick han en kompis inhandlad på loppis 💛
 
Det är inte bara den ena killen som har energi i den här familjen. Eller vad säger ni om detta??
 
Ute och fixar med utebelysning på kvällen en söndag i december 😲😳💜

Kommentera här: