Lördag, söndag & kattägare

Igår var vi katthemmet för att se hur kissen vi lämnat intresseanmälan på mår. Han var ju förkyld och vi ville kolla läget samt höra litegrann hur vi ligger till.
 
Så mysig och gosig. Och mycket piggare!
 
På eftermiddagen kom Rickard över och vi hade en supertrevlig kväll. Mycket snack men också matlagning a la Linas Inspriationskasse. Det blev en supergo kycklingrätt som satt som en smäck.
 
In action..
 
Vi hann även sätta upp våra julstjärnor, däremot har vi inte fått upp ljusslingan ute på verandan på grund av vädret. Regn och blåst är inget vidare väder att jobba i. Det tar vi under veckan istället.
 
Tycker julstjärnor i olika modeller är så fina.
 
Idag blev det en sväng på ett par loppisar vi spanat in och även till de obligatoriska i Ängelholm. Och är det skitväder och inte läge för julmarknad så får man leta upp ett mysigt fik att häcka på. Har länge spanat in LIllaro som ligger bara några kilometer från Förslöv. Blev så glada när vi såg att det var öppet. Och så häftigt det var sen! Väldigt udda ställe med annorlunda inredning och atmosfär.
 
Peace and love 💜
 
Innergården...
 
...där man på sommaren kan få sig en pizza bakad i denna ugnen.
 Vacker fönster och annorlunda detaljer.
 
 Uppifrån övervåningen. Björn beställer...
 
 ...varsin sådan här tallrik. Fräscht och mycket gott!
 
Vad sägs om en hatt som lampa?
 
 Så kul ställe. Ni måste åka dit!
 
 Tack å hej för denna gången.
Vi återkommer garanterat!
 
När vi kom hem ringde de från katthemmet och meddelade att vi blir kattägare!! Så glada här 🙂🙃Nu blir det till att pimpa hemmet med kattprylar och förbereda så att det lilla livet trivs. Hoppas, hoppas! Men vi kommer såklart att göra allt som krävs...
 
Nu vankas det glögg härhemma. Denna ljuvliga dryck!
 
Ha nu en fortsatt trevlig första advenn!
1 Ulla:

skriven

Kul med kisse..grattis till det!

Svar: Tack Ulla! Tipsa gärna på vad man ska tänka på!
Carina Taxén

Kommentera här: