Snabbt inhopp

Det blir dåligt med uppdateringar här i bloggen nu och fram till nyår då jag är på resande fot. Är hemma igen på nyårsdagen.
Har i alla fall härliga dagar här i Stockholm med Jullan. Stockholm är verkligen en härlig stad att häcka i oavsett årstid. Jag skulle nog inte trivas att bo här men ett besök då och då är verkligen kanon.
Igår var vi, jag, Annelie och Pontus (Annelies pojkvän)  på Centralbadet, Stockholms Brunnsbad, i några timmar, simmade i kroppstempererat vatten, badade ångbastu och satt i bubbelpoolen. Jättemysigt. Vi lunchade på stan och sen blev det en fika på ett jättemysigt fik på Söder. Bilder kommer garanterat senare =) Idag blir det nog en shoppingrunda och i kväll går vi ut och äter en bit.
Det är kallt i Stockholm idag. Igår var det några plusgrader och det töade och blev slaskigt och blött men idag är det flera minusgrader. Det växlar snabbt! Nu ska jag slänga mig in i duschen. Ingen tid får gå till spillo.
Ta hand om er därute!

Tjingeling!

Rena vårvädret

 

Tog mig en joggingtur i det vackra vädret. Det blev en tur i Jordbrodalen. Helt otroligt hur fort vädret växlar. För bara ett par dagar sen hade vi massor av snö och nu är det barmark. Solsken, fågelkvitter och fem plusgrader gör att det nästan känns som vår i luften. Inte mig emot!

Har nästan packat färdigt nu. Ska bara leta upp en bikini också. Ja, ni läste rätt..hahaha..jag har blivit ombedd att ta med mig badkläder.

 

Tjingeling!

Dagens i-landsproblem


Bland det tråkigaste jag vet är att packa. Jag avskyr att känna mig begränsad och samtidigt så vill man inte ha för mycket att släpa på. Den ekvationen går ju inte ihop! Jag blir sur, grinig och gnällig!
Som tur är ska jag till Stockholm och inte till obygden. Så jag borde egentligen skämmas som känner så här. Fy på dig Carina! Glömmer jag något går det ju faktiskt att köpa för pengar.
Och i morgon får jag äntligen träffa Jullan igen. Tjohooo, vad glad jag är över det! Har inte träffat henne sedan i somras, så jag har verkligen sett fram emot detta.

Bild från i somras då jag senast träffade Annelie =)