Bästa början på årets sista dag!

 
Så har jag kickat igång nyårsafton med lite träning igen. Fullt pass klockan tio i morse och riktigt skoj var det! Det finns ingen gång jag ger mig så hän och mår så bra som när jag tränar och får vara med likasinnade. Så många underbara människor!
 
Syrran och Kristina fick till lite nyårsstämning =)
 
 Fokuserad..
 
Sista rycket!
 
 Hela morgonpigga gänget!
 
Nu tvättar jag och sen är det dags att ta sig till Magnarp för lite nyårsfirande. Känner bara några stycken men det blir säkert bra och för min del blir det lugnt. Känner inte för att dricka en massa alkohol. Lite vin till maten och en skål på tolvslaget känns lagom för min del. Tråkig? Näe, jag lovar att jag kan ha lika kul ändå ;-)
 
Gott Nytt År!

Färskvara

 
Ikväll blev det tabata x 8 efter två veckors uppehåll. Härligt ös som vanligt och härligt träningssällskap, men det kändes verkligen att jag inte tränat som jag brukar under de sista två veckorna. Blev ju bara ett löppass i Vallentuna. Snacka om att träning är färskvara! Inte lönt att komma och snacka om grundkondition och sådana påhitt..haha..
 
Nu räknar jag med träningsvärk redan imorgon men redan klockan tio imorgon är jag på plats igen för ett nytt pass, mixjympa medel/medelpuls, med syrran och Kristina. Ska bli skoj och se vad de hittat på.
 
Nyårsafton imorgon, och ett nytt år i antågande. Det som gått började väl inte så bra men sen har det bara blivit bättre och bättre. Nu hoppas jag på 2016 och att det kommer att bli ett riktigt bra år för mig. Fast mycket blir ju vad man gör det till, inte sant? Jag önskar i alla fall att få ha hälsan såväl fysiskt som psykist, både vad det gäller mig själv och alla mina nära och kära.
 
Bild: Peru, 30 januari 2015

Meja, meja!

 
I morse sjöng jag barnvisor när jag gick till jobbet. När jag hänger med Sixten blir jag helt inne i det. Jag sjunger en del för honom när jag är där, och sen sätter sig sångerna på hjärnan i några dagar efter det jag kommit hem.
 
Igår var jag på massage, och när timmen gått var jag nära att säga "meja, meja". Sixten säger så när han vill har "mera". Och det är ganska ofta..hahaha...
 
Jobbar till sex imorgon, sen ledig till 11 januari. Först nyårsfirande, sen hemma några dagar för att till sist avsluta ledigheten med en ny vända till Vallentuna. Blir bra det!
 
Bild: Nasca, södra Peru, för exakt ett år sedan idag.