Älskar loppisar

Något som jag verkligen upptäckt är hur mycket fynd man kan göra på loppisar. Där är mycket skit men har man tålamod och rotar lite i hyllorna kan man verkligen hitta jättefina grejer. Mycket billigare än att köpa nytt plus att man blir mer ensam om grejerna. Det är riktigt kul tycker jag.
 
Det går inte många helger utan att vi besöker åtminstone en loppis. Några åker man aldrig tillbaka till igen medan andra blir riktiga favoriter. Idag har vi besökt en av dem vi tycker bäst om. Så mycket fint! De är inte bara vackra saker utan de presenterar det så otroligt snyggt. Här kommer några smakprov 😍
 
Fick med mig en riktigt fin linduk till uteplatsen i lite sådär romantisk stil. Blev så fin hos oss och passade perfekt till bordet.
 
 
Denna piedestalen fick också följa med hem.
 
Nu är det fotboll för hela slanten. Vi inväntar nu nästa match, Danmark-Peru. Ledsen Danmark men jag håller nog på Peru..hihi...Mest för att jag varit där och fullkomligt älskar det landet. Heja Peru!

Onsdag means tabata på Friskis

Just hemkomna efter ett grymt tabatapass på Friskis med syrran som ledare. Idag körde vi med bräda och tyngder. Riktigt tufft och kul med ett lite annat upplägg än vi är vana med. Funkar nu på sommaren när vi är lite mindre folk, för det tar ju lite mer plats.
Vi laddar upp innan passet.
 
 Björn är taggad 💜
 
Nu blir det soffhäng med jordgubbar. Glas som tillbehör, i alla fal för en av oss 😉

Nu har vi fått till det!

Igår var det fokus på att färdigställa uteplatsen, ni vet den där sista finishen. Och vi är så nöjda. Björn har fixat belysning  och ljud plus att vi var iväg och handlade lite saker att piffa med. Det är så skönt att vi kan mötas i det här. Vi lägger till och drar ifrån så att båda två känner sig delaktiga i projektet. Härligt teamwork helt enkelt!
In progress 😎
En gren som vi hämtat i skogen fick bli upphängningsanordning för lamporna.
 
Kanske inte det ultimata vädret att fixa i då det var potthett ute. Men är man ivrig så är man. Är så glad och tacksam över att Björn kan fixa så mycket själv. Han är verkligen en klippa och allt han företar sig blir riktigt bra. 
 
Lite krukväxter piggar alltid upp. Burkar köpta på loppis.
 
 Fler loppis fynd. Gammalt galler som vi pyntat lite.
Bambustegen fyndade vi på en av alla handelsträdgårdar här i trakten.
 
 Så där ja! Nu börjar det likna något. 
 
Voila!😍😋
 
Och när mörkret kom sådär närmare midnatt så blev det riktigt mysigt. Säg gärna vad ni tycker och kom med tips hur man kan få det ännu bättre!
 
Slutar med en liten filmsnutt på det hela!