Gå sin egen väg

 
Att gå sin egen väg kan vara smärtsamt. Det är lätt att flyta med strömmen. Jag har inget emot att vara i en grupp, men när jag tycker annorlunda går jag min egen väg oavsett om det betyder att jag står ensam. Det är jag stolt över. På så sätt är jag sann mot mot själv och mina relationer blir mer äkta. 

 Att gå sin egen väg betyder inte per automatik att man dömer andra. Snarare att man har styrka nog att stå upp för sin sak oavsett. Det handlar om ömsesidig respekt för varandra som i sin tur skapar meningsfulla relationer.

Jag kan faktiskt påstå att jag tänker väldigt lite på vad andra ska tycka, tänka och säga. Oavsett vad det handlar om. Som till exempel hur jag väljer att leva mitt liv eller vad jag gör och inte gör. Det ger en enorm frihetskänsla. Att kunna göra precis som man innerst inne vill och det utan att behöva tänka på hur det kan uppfattas av andra, det är så oerhört värdefullt för mig. Ingen lätt sak och jag är långt ifrån fullärd även om det går bättre och bättre.

Man ska inte tro på allt man hör. Inte heller döma utifrån det man ser. Saker år oftast långt ifrån hur det ser ut att vara. De som har en hård fasad är ofta de som är mest sårbara. Den som utåt ser glad ut kan vara djupt olycklig..Ja ni fattar!