Heldag med syrran

Började dagen med cirkelfys tidigt i morse. Syster hade gjort en riktigt tuff bana idag, väldigt konditionskrävande och mycket axelstyrka. Kändes riktigt skönt att få sig en genomkörare.
 
På väg i morse. Så vackert med alla löv.
Och det prasslar så mysigt när man går i dem.
 
Marita, Rickard, Anna, jag och Rune körde i samma grupp idag.
Härligt gäng!
 
Efter passet fotade jag några funkisar som vill ha sin bild i gallerian. Så nu har man lite pyssel med redigering igen. Åkte bara hem och dushade (ja, jag kan duscha hemma nu) för att sen gå tillbaka in till stan med syrran för att ta en fika. Fick sån lust att leka lite när jag såg alla fina löv.
 
 
 
 
 
 
Hahaha...så mysigt!
 
 Utefika sista dagen i oktober. Inte så illa!
Fina syster har bänkat sig. Riktigt skönt var det.
På Étoile vid Drottninggatan.
 
Dags att hugga in.
 
Strosade sen bort mot stan igen. Var in på Claes Olsson och Åhléns för att leta ny gummiskrapa till duschen. Såklart kunde vi inte hålla oss undan lite shopping. Blev varsin tunika/klänning på Gina Tricot.
 
Vi mötte upp Joakim för häng nummer två. Valet föll på Paolo's och jag tog ett glas bubbel och en skål oliver till medans syrran och Joakim delade på en pizza och tog varsin öl.
 
Kalle, som varit på Friskis gym i tre timmar, kom också förbi och var såklart hungrig som en varg.

 Kalle krängde en hel pizza i ett nafs!
 
Var inte hemma förrän halv sex och då var det redan mörkt ute. Jag som skulle städa, men det går ju inte nu när det är mörkt..hehe..Får bli morgondagens projekt istället. Kanske går jag över till syrran och kollar på "Så mycket bättre", annars blir det soffan för hela slanten.

Har att göra

 
Nu när badrumsrenoveringen börjar närma sig sitt slut (bara duschväggen och badrumsskåpet som ska upp) har jag lite att ta reda på om man säger så. Damm! Just saying...Och trapphuset åker jag också på att städa. Dammet tagit sig ut även där vilket vicevärden gnällt över. Så nog vet jag vad jag ska göra i helgen allt. Ingen rast, ingen ro.
 
Veckan har gått fort, för att inte tala om månaden som gått. Jag har haft galet bra merförsäljning hela oktober, så nu blir det lite extra klirr i kassan när nästa lön kommer. Inte helt fel, då renoveringen inte kostar gratis precis. Själv tror jag att det beror på att jag sitter i eget rum. Känner stor skillnad på hur jag orkar hålla energin uppe hela dagen när jag inte sitter i ett surrigt kontorslandskap, vilket ger kraft att göra ett bättre jobb. Inte för att jag är förvånad, för det säger sig självt att det inte kan vara hälsosamt.
 
Träning som vanligt imorgon bitti, syrrans cirkelfys, och jag kan duscha hemma! Whiiee!! Är lite sugen på att gå till Sofieroparken på eftermiddagen där det pågår ljusfest. Tror det kan vara fint, men hade ju varit trevligt med sällskap, någon att mysa med.
 
Nu blir det film på tvåan innan läggdags, Blue Jasmine.

Det tar sig!

Idag när jag kom hem hade hantverkarna äntligen tagit bort plastdörrarna med dragkedja som suttit som som skydd från dammet plus golvskyddet som legat i hallen. Så skönt att slippa krypa igenom plasten varje gång man ska ut från vardagsrummet och in i köket!
 
Hallen för ett par veckor sedan och idag.
Fattar ni vad mycket damm!
 
 Gamla badrummet innan rivning.
 
Så här långt har de kommit idag.
 
Det som varit svårast är att beställa porslin, duschvägg och skåp eftersom badrummet är så litet (3 kvadratmeter), vilket såklart begränsar mig en del. Här är i alla fall några mina val.
 
Tvättställ och badrumsskåp.
Bild lånad från nätet.
 
Perfekt med lådor under tvättstället. 
 
Ny toalettstol har jag också beställt. Det blir nog bra detta. Måste säga att det flytit på riktigt bra. Trodde nog att det skulle vara värre ändå. Sådär kul att springa ner i källaren varje gång man behöver gå på toa. Duschat har jag gjort på Friskis och på jobbet. Ska bli så skönt när det är färdigt. Flyttar nog in i badrummet sen..haha...