Högpresterande team

Igår eftermiddag hade vi halvdag där vårt nya arbetslag träffades för att jobba mot att bli ett högpresterande team. Kul med nya kollegor och jag tror vi blir ett bra gäng.
 
Jonas laddar med kaffe. Största retstickan som går i ett par skor ;-)

Grupparbete. Palle, Maria (min chef), Eva och Charlotte med ryggen till.
 
Fikarast.
 
En eloge till hotellet som hade ett alternativ till kaffebrödet.
 
Eva och Pernilla låter sig väl smaka.
 
En av våra receptionister, Eva.
 
Johanna, cool i hatt =) 
 
Elvira drömmer sig bort,  Palle ser mest förvånad ut..
 
Snart byter vi till våra nya lokaler och idag har jag packat ned nästan alla mina saker inför flytten. Fick rensat i lådorna också, hade samlat på mig en del skit som bara låg och skräpade.
 
Tidigläggning ikväll, dvs nu. Tabata-time 06.30 imorgon bitti. Pip!

Övertygelser

 
Det är bevisat att vi skapar våra övertygelser baserade på vår tidigare erfarenheter från barndomen och då framför allt i relationen till våra föräldrar.
 
Om du t ex inte känt dig älskad av dina föräldrar kommer din övertygelse vara att ingen någonsin kan älska dig. Du kommer då  att tolka andras beteende som om du var oälskad på grund av att du filtrerar enligt din övertygelse. Du kommer också att agera på ett sådant sätt att personen så småningom kommer att sluta älska dig och du kommer då att få rätt baserat på din övertygelse. Detta är inte något man gör avsiktligt utan det är något som sker per automatik.
 
Människor som varit med om flera traumatiska händelser eller negativa situationer gör generaliseringar om att alla andra har dåliga intentioner. Det gör att de undviker djupare relationer och därför kan de inte heller se när de faktiskt är älskade.
 
För att vända detta gäller det att installera nya övertygelser. Bestäm dig för vad du vill ha och tänk sen på det så ofta och på så många olika sätt som möjligt t ex när du kör bil, äter middag eller är ute i naturen. Umgås också med människor som redan har en övertygelse du själv önskar ha.
 
Man ska inte hymla med att det tar mycket energi och tid, men det är ett pris man måste vara beredd att betala för att i gengäld få ett helt nytt synsätt, en ny övertygelse och därmed ett lyckligare liv. Ingen annan än du själv kan ändra ditt sätt att tänka och agera.
 
Genom att ta kontroll över ditt ditt liv och bli medveten om dina tankar och hur du agerar gentemot andra kan du sluta vara ett offer och istället lämna plats för den personen du vill vara. En person som både vill ge och få kärlek.
 
Och det är så värt det!