Tagit ett beslut

Jag har bestämt mig för att stanna hemma och inte resa till Lindholmen den här gången. Så dubbla känslor! Vill ju så gärna men det är för mycket som står på spel. Nu börjar även SJ dra in på sina avgångar och gud vet när man kommer hem om man åker. Plus att de verkligen avråder en för att resa om man inte absolut måste.
 
Frågan är när man kommer att kunna hälsa på varandra igen. Det kan ju ta allt ifrån några veckor och upp till månader. Hemska tanke! Men hälsan måste ju gå först. Både när det gäller en själv och andra. Allra helst de som är i farozonen. 
 
Tänker på pappa som är 84 år och lever på som vanligt. Han älskar att dansa och åker iväg ett par gånger i veckan för att svänga sina lurviga. Han lever verkligen för det och det ska nog mycket till innan han ställer in. Vi får hoppas att det faller på att inga andra kommer 😜Skämt åsido!
 
På tal om det...Det figurerar ju en hel del skämt om Coronaviruset i dessa tider. Tycker ni att det är ok? Själv tycker jag nog att man kan skämta om det mesta men det är ju lätt att säga så länge ingen i ens närmaste omgivning är drabbad. Känner mig kluven 🤔
 
Ser att vädret ska bli strålande framåt slutet på veckan och någon vecka framåt. Alltid något positivt. Då kan man ju vara ute och njuta av det i alla fall utan att riskera smittospridning.
 
Tack för det! Tur att jag kan njuta av våra minnen så länge 💜