På banan igen

 
Idag kändes träningen äntligen bra igen efter jag var sjuk. Körde först flex med Roger, ett pass där man jobbar på smidigheten i ytterlägena i kroppen. Så skönt! Därefter var det danceaerobic med Sandra som körde en koreografi med tema Brittney Spears. Där gick det undan, men så jäkla kul! Satte koreografin som var småklurig. Så stolt över mig själv! Plus att det kändes helt bra i kroppen. Tack för det!
 
Imorgon ska jag till Helhetsakademin och testa ett pass yoga där. Ska bli spännande. Är väldigt inne på yoga just nu. Kanske är det känslan av att det går mot höst och mörker?
 
Hinner inte så mycker mer än att jobba och träna just nu. När jag kommer hem på kvällen är det nästan läggdags efter jag fått lite i magen. Ja, nu är man inne i vardagslunken igen...
 
Sovmorgon imorgon. Vajert! Haha...

Gott häng

 
Piggnade på mig igår kväll  efter mitt lilla blodtrycksfall efter att ha sovit en stund på eftermiddagen. Mötte upp Björn, Martin, Jacob och ett par till inne i stan nere vid Maria Plaza där vi satt en stund och surrade. Vidare för en liten mellanlandning på Chateau Foret för att sen avsluta kvällen på The Bishops Arms. Nä inte riktigt sant, det blev lite nattamat borta vid Petters också..hehe...Hade sällskap med Martin genom stan och söder och landade inte hemma förrän halv tre inatt.
 
Har känt mig förvånansvärt pigg idag ändå måste jag säga. Mötte upp Björn, Niklas, Rickard och Alex inne i på Paolos för lite lunch. Grabbarna käkade men jag tog bara en kaffe eftersom jag redan ätit hemma.
 
Rickard skulle ut till Väla så jag och Björn hängde på som smakråd. Det var friluftskläder som skulle inhandlas så det blev både hikingskor, byxor och jacka! Björn hängde med en sväng hem ett par timmar innan han for vidare för filmkväll hemma hos Rickard.
 
Nu ska jag laga lite mat så jag i alla fall har något att äta imorgon. Får laga mer senare i veckan. Måste blir ordning med maten nu efter semestern. Ja, det är en hel del det ska bli bättre ordning på, man får så konstiga vanor när man inte jobbar på några veckor.

Ned för räkning

Min vana trogen tänkte jag mig ett träningspass på lördagsmorgonen. Mycket väl medveten om att jag varit dålig tänkte jag ändå att "jag kan ju alltid köra på halvfart". Men se, det gick inte det. Efter halva passet var jag tvungen att bryta eftersom jag kände att jag var på väg att tuppa av. Gick in i stretchrummet och lade mig på golvet där för att piggna till.
 
Med benen högt i stretchrummet.
 
Vilken tur att kroppen är så tydlig med vad den vill, och framförallt med vad den inte vill.
 
Efter passet hade jag tid för synundersökning eftersom jag behöver nya glasögon. Men tji fick jag på den med, de hade glömt säga till mig att jag måste vara utan linser i minst två timmar innan. Suck! Det går bra nu..haha..Så det var bara till att boka en ny tid om två veckor. Men när jag ändå hade en tid så passade jag på att göra mig årliga linskontroll även om det inte var riktigt dags. Hon testade även trycket på ögonen. Har ni gjort det någongång? Så obehagligt! De blåser luft med kraftigt tryck rakt in i ögat. Huuu....Men allt så perfekt ut så nu i efterhand är jag glad att jag fått det gjort!
 
Ikväll blir det eventuellt ner på stan en vända. Just nu känner jag mig mest seg, men det kan bero på att jag sovit en timme och just vaknat.