Söndag @ work

I morse när jag kikade ut snöade det igen. Och cykel- och gångvägarna var igensnöade när jag traskade iväg till jobbet trots att det är söndag och allt.
Koltrastar. De är så fina!

Idag var det fler som kom för att jobba extra än det var igår. Jag var först på plats och gick sist förutom Daniel S som stannade lite till. Det blev sex timmars övertid för mig. Folk kom lite eftersom och till slut var vi så många så att det nästan kändes som en vanlig arbetsdag. Vesna hade jugoslavisk pita med sig som hennes mamma gjort, det var som pajbitar som det var feta inbakad i. Jättegott! Så här såg det ut:Här kommer lite bilder på de arbetskamrater som var inne idag =)


Agneta ser koncentrerad ut.


Elin verkar också helt inne i det hon håller på med.


En genomförkyld Daniel. Han nös mest hela dagen.


En glad och nöjd Vesna.


Goa Eva.


Charlotte och Anette föredrog att jobba tillsammans.


Daniel var på fest igår och ser lite trött ut..hehe..

Promenerade hem och pratade med Jullan samtidigt och fick lite rapport om hur hon hade firat sin födelsedag. Tänk att hon är 27 år nu. Helt obegripligt! Det känns ju som det var igår jag själv var 27! Väl hemma gjorde Göran grekisk sallad och värmde vitlöksbröd till det. Smakade gott!Ikväll har vi tvättstugan. Ingen rast, ingen ro. Vi funderar även på att hyra en film men vet inte vad vi ska välja. Vi har lite olika smak vad gäller film så det gäller att hitta något som båda kan tänka sig.

Sovmorgon imorgon. Underbart!

OstsugenPlötsligt blev jag sugen på en stor ostbricka. Gud vad gott med en massa goda ostar, lite olika kex, vindruvor och någon god marmelad. Och så ett riktigt gott rött vin till. Det är evigheter sen jag åt det.

Timmarna gick fort idag på jobbet. Det var bara jag och Daniel som var kvar slutet. Han är verkligen supersnäll och hjälpsam. Dessutom är han rolig att snacka med. En sådan där som man kan snacka med om precis allt. Tyvärr hinner jag inte prata så mycket med honom annars för vi sitter ganska långt ifrån varandra på jobbet. När vi jobbat klart fick jag lift med honom hem. Ganska skönt att komma fort hem och slippa gå hem i kylan.

Ikväll blir det Robinson-final. Sen är det väl bäst att komma i säng, för det är ju övertidsjobb imorgon igen.


Daniel på ÖKAB:s jubileumsfestförra året.

kämpig löprunda

Så har man börjat dagen på ett ypperligt sätt. Har varit ute och joggat nu på morgonen. Idag var det ingen lek. Det är -10 grader ute och ganska blåsigt. Inte så skönt när man hamnar i motvind där temperaturen säkert blir det dubbla. Det gäller att hålla ett jämnt tempo. Jag kan bli lite nojig när jag springer själv ute på morgonen när det är så kallt. Det är ju inte så mycket folk i omlopp så skulle man ramla och bryta ett ben så fryser man väl ihjäl ganska snabbt. Jag tänker mer och mer på sådana där konstiga saker ju äldre jag blir. När jag var yngre var man ju knappt rädd för någonting.
Jamen håll dig inne då, kanske ni tänker. Men jag vill inte ge efter för rädslorna och jag mår så himla bra av att springa.

Hade en ensam kväll hemma igår då Göran var ute med jobbet på The Tivoli och såg Louise Hoffsten. Ganska skönt med en egen kväll då jag var helt slut efter allt jobb i veckan som gått. Såg på Let´s Dance,klämde i mig en påse kola (Werther's Original. Mums!), körde en maskin tvätt, hängde den och gick sen och lade mig. Underbart skönt att krypa ner och veta att man inte behöver ställa klockan. Och jag sov ända till åtta i morse och det är länge när man heter Carina.

Nu ska jag inta en härlig frukost och sen blir det övertidsjobb 11-16. Det är inte så att man skrattar ihjäl sig precis.

Tjingeling!