Lördag & söndag

Igår lördag var det fullt ös på syrrans pass. Cirka 70 personer trängdes och svettades i stora salen där ventilationssystem var ur funktion. Helt galet varmt därinne och speglarna blev helt igenimmade. Golvet blev helt livsfarligt då det blev snorhalt av all kondens. Fick verkligen ingen luft därinne och jag fick yrsel flera gånger under passet. Hoppas verkligen att det är fixat till nyårsafton då syrran har sitt pass igen.
 
Bild på speglarna lånad från syrrans blogg.
 
På efterfmiddagen joinade jag syrran, Jocke, Kalle och pappa på O'Learys över en Corona. De andra skulle hem och se någon fotbollsmatch på tv men jag och syrran satt kvar och surrade någon timme på tu man hand. Mysigt!
 
Kalle klämde en hamburgertallrik.
 
Syrran och Jocke dippade nachochips.
 
Min obligatoriska Corona =)
 
Idag blev det en sväng till Ikea. Blev lite småplock bara men spanade in lite som ska handlas men som man behöver bil för att få med sig hem. Ganska lugnt med folk där faktiskt, trodde det skulle vara fullknökat jag.
 
Var hem och käkade lite för att vända ner till stan igen för ett box-pass på Friskis. Det är tio år sedan jag boxades och då körde jag ett par gånger i veckan. Och jäklar vad slut man blir! Kommer att få grym träningsvärk, det känner jag redan.
 
Imorgon blir det planering plus inhandling av nyårsmaten. Ingen aning vad man ska hitta på. Tips någon?

Dagvill

Jaha...så var det visst lördag igen. Dagarna flyter ihop och jag har noll koll känns det som. Men jag antar att det är som det ska vara när man är ledig. Nåja, jag jobbade faktiskt igår och jag var helt slut när jag kom hem..hahaha..Trodde det skulle bli en lugn dag men ack vad vi bedrog oss. Kunderna var på alerten och det ringde oavbrutet hela dagen. De passar väl på nu under ledigeheten. Det blev en liten lur när jag kom hem innan det var dags att ta tag i matlagningen, en jättegod pytt på alla rester.
 
Har lite bilder från de senaste dagarna, ett litet hopplock från juldagen och annandagen.
 
Hemma hos syrran på juldagen. Hennes fina hyacinter.
 
 Pappa 78 pillar på sin nya leksak. Kalles gamla Iphone.
 
Nu gör vi ett hopp till annandagen och Göteborg.
Här Annelie på g att inta sopplunch.
 
Även Pontus hugger in men har bara ögon för Annelie ;-)
 
Här är vi hemma hos Pontus föräldrar. Tur man inte äter godis!
 
Annelie med barnbarn i magen. Fick känna några puffar <3
 
Pontus pappa Gert sippar på champagnen. Supertrevlig kille!
 
 Tulpaner. Ge mig vår!
 
Taxen Hampus ser lite ledsen ut?
 
 Fast lite uppmärksamhet och lite kel gör alltid susen =)
 
Tre generationer ;-)
 
 <3<3<3