Klämdag=ledig

Var uppe tidigt för att utnyttja dagen maximalt. Det får man göra när man är ledig tycker jag. For iväg till K-Rauta för att köpa slippapper och olja för att fixa mitt ekmatbord. Behöver fixas med jämna mellanrum så att det håller längre.

Köpte blommor till balkongen på Flowerteam. Oj vad mycket fint det finns där. Var en sväng på Väla också och köpte på mig lite krämer. Jag som så gott som aldrig använder någonting fick ett ryck och köpte dagcreme med spf 30, en nattkräm och ett serum som förhoppningsvis kommer att göra mina ögonbryn lite tätare och som de försäkrade skulle funka. Fan ta dem annars...hehe..Lite skeptisk är jag allt.

En blus från Indiska fick också följa med hem. Helt transparent som man kan ha bara en bh under om man är modig annars ett matchande linne.

När jag kom hem ringde syrran och jag cyklade över till henne för en gemensamt träningspass i Fredriksdalsskogen. Blev crossfit-inspirerat, lite jogging, lite styrkeövningar och konditionsövningar. Perfekt!

Lite bilder;
Så här blev balkonglådan. Piggar verkligen upp med lite blommor =)


En hängväxt blev det också.


Den transparenta blusen. Älskar paisleymönstrat!


Glasunderlägg från Indiska till balkongen.


Creme till ansiktet att ha i sommar.


Conditioner till ögonbrynen.


Lade mig raklång en stund på syrrans altan efter träningen. Så skönt i solen!

Känner mig nöjd med dagen. Har hunnit städa lite också och plockat undan. Det ser fort stökigt ut när man inte bor så stort. Gillas inte! Nu förtjänar jag lite soffhäng, så det så!

Trevlig fika =)

Ordnade som sagt en ny spontanfika idag. Det blev ett skönt gäng som dök upp på Expresso House på Bruksgatan. Fick mig några goa skratt, flera goa kramar och mycket givande diskussioner. Älskar verkligen att fika och snacka med vänner som är likasinnade och som gillar att prata om livet. Även Sophia dök upp en stund. Mycket trevligt!


Jenny och Anna inne i en diskussion?


Rune förklarar för Jörgen...hahaha...


Goa Jennie =)


Roger, Jörgen, Rune och Johan.


Marita, Susanne och Sahand.


Hannie dök också upp.


Och maken Johan var också med.


Rune försöker se bestämd ut!


Sahand har alltid ett leende i beredskap.

Hade sällskap med Sophia på hemvägen och vi bestämde oss för att ses en stund på tisdag och snacka lite mer. Hann inte prata så mycket med henne under fikastunden.

Ni fattar inte hur ont jag har i kroppen idag efter gårdagens pass plus allt bärande. Helt sjukt! Ska bli så skönt med två extradagar ledigt och sen bara jobba tre dagar nästa vecka. Längtar till längre ledighet. Jag känner att jag är i stort behov av det. Händer så mycket nu och jag är mentalt helt slut. Livet frestar verkligen på ibland.

Slut i kroppen

Började dagen med ett pass dance-explosion med underbara Emma Johansson, utbildare/presentatör för Nike Elite. Vilken grym tjej! Utstrålning som kallas duga och väldigt duktig intruktör.


Snygg är hon också =)

For direkt hem och duschade för att sedan springa över gatan där Björn och hans kompisar redan börjat tömma Björns lägenhet. Han och Karin har köpt hus i Höganäs och vi var cirka 10 som hjälpte till och bära. Såklart ligger lägenheten högst upp och det blev några vändor upp och ner för åtta halvtrappor. Snacka om motionspass och gissa om jag svettades.

När vi väl kom till Höganäs gick det rätt snabbt att bära in alltihopa. Men jag är inte avundsjuk när de ska hitta rätt på alla sina saker. Inte en enda låda hade de märkt. Och de var många!!! Som tack för hjälpen bjöds det på grillat med jättegod sallad till plus fruktsallad och kaffe. Satt riktigt fint efter allt bärande. Fick skjuts in till stan igen av en av killarna, Jonas. Ramlade in i lägenheten som ett stök, så jäkla trött!

Imorgon är det spontanfika som gäller. Hoppas vi blir några stycken! Vi ska vara på nya Expresso House på Bruksgatan den här gången. Bästa fiket just nu.

Slutar med en liten vårbild jag tog idag. Jag älskar den här årstiden, så vackert med allt som blommar.Vackert, eller hur! Natti alla raringar <3