Känslor på gott och gott

Aktiv helg den som gick! Vallåkra och bilar hela lördagen och natur, loppis och bio på söndagen. Älskar mixen och när alla sinnen får sitt. Ja, jag kanske är konstig med det, men jag tycker om att känna alla sorters känslor. Det är ju så livet är och jag vill inget annat än att leva fullt ut. Med allt vad det innebär. Vi kan inte gå med skygglappar och blunda för det som är ledsamt, tungt och sorgligt. Vi kommer ändå inte undan i slutändan. Lika bra att deala med det när det är aktuellt då.
 
Och hur ska vi kunna utvecklas som individer om vi bara väljer att se det som är lättsamt och glatt? Det är ju som att leva i en lögn eller i förnekelse. Känslor är inte farliga, de bara är. Och ju fortare vi tar tag i dem, desto fortare går de över.
 
Med risk för att vara tjatig så rekommenderar jag verkligen naturen när ni vill hämta ork, energi och kraft. Den är både energigivande, trösterik och helande på en och samma gång. 
 
I lördags bar det iväg till Skedala Skog utanför Halmstad för en åtta kilometer lång hike.
 
Björn ser ut rutten. 
 
 Andas och känna barrdoften..mmm...
 
 Ooops..en höftkula efter ett djur. 
En älg?
 
 Lugnet och ljuset vid en stilla sjö.
 
 Och de vackra speglingarna i vattnet.
 
 Och när allt börjar skifta till höstfärger. 
Så fint!
 
 Björn är glad att få föreviga allt från ovan
med drönaren 😀
Flinar ikapp med solen som tittade fram!
 
På vägen hem blev vi sugna på loppis och googlade oss fram till Patriks Prylar. Ett jättehäftigt ställe där ägaren har allt mellan himmel och jord, både gammalt och nytt i en härlig blandning. Vill ni kika närmare kan ni kolla hans hemsida här. Kanske inte direkt loppispriser men om man gillar lite udda grejer så rekommenderar jag verkligen ett besök! Det är en upplevelse att bara gå där och titta på alla prylar och saker.
 
På en av hyllorna utanför butiken.
 
Välkommen in!
 
 Det finns även lite växter med tillbehör.
 
Denna hade ju passat hemma hos familjen Taxén 😅
 
Lite smått och gott.
 
Coola lampor om man gillar lite färg.
 
 Där finns även ett café som också 
satsat på lite udda inredning.
 
 Färgglatt i drick-kylen 💛💚💜
 
Varför inte en inreda med
en liten "bubbla"?
 
Väl hemma stod Bonus och pep och ville ha sällskap ut i skogen här hemma. Ja han kan prata..hahaha..Han pratar med mig... 🤣🤣🤣Björn tog tag i lite matlagning och jag gjorde vår lilla prins till viljes. Klagar inte då jag älskar våra promenader! 
 
- Kom då matte!
 
 Så söt 💛
 
Bus i blicken!
 
 Vackert rönnbärsträd.
 
 Utsikt jag aldrig tröttnar på.
 
 Älskar, älskar, älskar!
 
 Tänk att detta är bara hundra meter från
vårt hem. Vilket privilegium!
 
 Så glad och tacksam över vårt hus
med drömläget.
 
Söndagskvällen avslutades med biobesök i Båstad där vi såg "The Father". Ingen feelgood-film direkt, men som sagt, livet är inte alltid lätt. Tycker alla borde se den då den väcker mycket tankar och känslor om hur det är att drabbas av demenssjukdom sett ur den drabbades perspektiv. Anthony Hopkins säger jag bara! Skådespeleri jag sällan sett maken till. Wow!