Soffan och fikabesök

Idag hämtade vi vår soffa och det hela tre veckor tidigare än utsatt leveransdatum. Kors i taket! Min erfarenhet är snarare att det tar tre veckor mer än beräknat. Men jäklar så tung att bära in i huset! Så har jag lite känningar i ryggen nu också..haha..
 
Vi är på g!
 
 Dags att börja pussla..
 
 
Matta och bord ska bytas ut på sikt. Me det känns verkligen ombonat och fint.
 
På eftermiddagen fick vi besök av Niklas, Laura och Jonas som var kaffesugna och hade kaffebröd med sig. Jonas är så omtänksam och hade köpt en ananas till mig och Laura som inte äter socker.
 
Finfina vänner och finfin sambo <3
 
Så drar helgen mot sitt slut och den har varit bra och innehållsrik men än är det lite kvar av kvällen. Nu vankas det kaffe på maten och ett avsnitt av Bron. Mys!
 
Älskar mitt liv!

Det går framåt...

Sovrummet är nu en bit på väg. Gardiner på plats och ett skydd för elementet. Känns ombonat och mysigt. Riktigt skoj at se hur de växer fram. Nu ska vi bara ha upp en träpanelvägg vid huvudändan och så lite tavlor. Sen är det klart!
 
Känns gott att krypa ned här.
 
Även i köket har det hänt grejer. Vi har numera en matta under matbordet. Blev så fint tycker vi!
 
 
I fönstret som vetter ut mot vägen har Björn fixat med fönsterbelysning. Det där med belysning är ett stort projekt när man heter så.
 
Svårt att fota lampor!
 
Nere i källaren där vi har vår hemmabio börjar det också hända lite. Vi var oroliga att min gamla soffa skulle bli för stor med det blev riktigt bra. Så den får hänga med ett tag till. 
 
Idag skulle vi hämta vår soffa till vardagsrummet uppe men det fanns ingen släpkärra ledig så det blir imorgon istället. Ska bli så spännande att se hur det blir! Svårt det där att bilda sig en uppfattning i butiken.
 
På eftermiddagen kom syrran farandes och gästade oss en stund. Blev en liten rundvandring i huset för att uppdatera henne och sen lite fikahäng i köket.
 
Syrran fotade mig när jag donar i köket =)
 
Nu har Björn satt igång en brasa i vår kakelugn. Det sprakar sådär hemtrevligt ni vet. Väldigt rogivande också.
 
/Tacksam

Åt skogen med all onödig oro

 
Hur dumt är det inte att oroa sig för saker. Det som ska hända händer ju oavsett. Och väldigt mycket av det man oroar sig händer aldrig ens.
 
Ändå är det få saker som kommer så naturligt som rädsla och oro. Till och med när man är som lyckligast kommer den smygande. Rädslan att inte räcka till och att allt ska rinna en ur händerna på ett eller annat sätt. Så fruktansvärt energikrävande och onödigt men ändå så svårt.
 
”Det finns ingen mening med att fälla upp paraplyet förrän det regnar.”
Alice Caldwell Rice