Den eviga balansgången


Desto äldre jag blir, ju mer märker jag att mycket av tiden går åt till återhämtning. Inte fysiskt utan mer mentalt. Till reflektion. Utan den fungerar jag inte så bra.
 
Men jag vill ju så mycket! Så mycket mer. Det är massor man vill hinna och som lockar.
 
Kommer på mig själv med att försöka få till tid för så mycket som möjligt. Men det slutar ofta med att jag får stressa.
 
Stressa till det som ska ge avkoppling....

Träning, bad och vänhäng

Åhhh...vilken dag det blev idag hörrni. Äntligen lite vårkänsla! Vädret har verkligen varit strålande hela dagen och självklart tog vi vår allra första fika på terassen. Som vi längtat hela vintern efter den. Vi flyttade ju in i huset första december så det ska bli underbart att ha vår första vår och sommar här nu.
 
 Myys!
 
Filt och varm kopp kaffe satt fint.
 
Niklas och Heidi hörde av sig och tog en tur hem till oss. Niklas och Björn tog en löptur tillsammans. Även jag tog en tur på egen hand. Det blev sex kilometers löpning och träning i utegymmet en bit bort från vårt hus. Riktigt bra!
Laddad =)
 
Verkligen njutbart på alla sätt!
 
 Hur blå himmel?
 
Filmsnutt från träningen vid utegymmet =)
 
Pojkarna tog sig ett dopp i vår jacuzzi. Härligt!
 
 Dagens utefika nr 2. Denna gången på vår uteplats.
 
Vi blev hungriga och åkter in till Båstad för lite käk på Två Män. Besök dem när ni är i Båstad. Jag lovar att ni inte blir besvikna. Vi har ätit där flera gånger och har provat flera rätter på menyn och vi är riktigt nöjda. NIklas och Heidi gillade också stället.
 
Bild tagen i farten på vägen hem.
 
Helgen har verkligen varit avkopplande på alla sätt och vis. Vi har hunnit med promenader, lagat god mat, badat i vår sköna bastu med infravärme och njutit av ledigheten till fullo. Nu är vi laddade för den kommande arbetsveckan och nästa helg är vi långlediga med ledig fredag båda två. Whiiieee!

Bästa 1-årsfirandet

Tänk vad fort ett år går och hur mycket det kan hända på så kort tid. Saker man aldrig ens hade kunnat drömma om blir plötsligt en verklighet. När jag bestämt mig för att leva ensam resten av livet drabbar kärleken mig med buller och bång. Åtta års vänskap övergår till kärlek som om det vore den självklaraste saken i världen. Och inga kan vara gladare över det än vi och nu ska det förvaltas. En uppgift jag antar med glädje. Livet är skört och jag tänker ta vara på varenda sekund jag får vara så här lycklig.
 
Såklart ville vi fira vårt första år tillsammans och valet föll på Restaurang Carl Fredrik i Skälderviken som Björn spanat in. Det visade sig bli en fullträff. Fantastiskt god mat och trevligt bemötande. Vi var helnöjda!
 
Vad sägs om fisksoppa på färsk lax, kräftstjärtar, grönsaker och vitlöksbröd till förrätt? Eller Björns val som blev en carpaccio; tunna skivor oxfilé, rostad schalottenlök, pinjenötter och Grana Padano?
Min varmrätt; Gösfilé med krämig hummersås, rimmad gurka, friterad dill, amadinepotatis med primörer och smör.
Björns varmrätt; Confiterat anklår, svampemulsion, picklad rödlök, primörer, amandinepotatis med smör och tryffelolja.
 
En fröjd för ögat också =)
 
 Självklart kaffe på det. Fattas bara när två kaffetunnor är på besök.
 
/Tack Björn för en underbar kväll.