Hänt i veckan och en liten solvarning

Idag är vi lediga! Björn har veckovila efter att ha haft beredskapsvecka och jag har en semesterdag. Vi var uppe i morse då vi hade varsin tid hos Nelly. Världens bästa kiropraktor som jag går till regelbundet. För Björn var det första besöket.
 
Bäst att ladda med lite kaffe.
 
Vi tog oss en vända på gågatan och besökte lite butiker. Måste säga att Ängelholm är en riktigt trevlig liten stad. Vi hittade en nyöppnad restaurang & bar, Hus 57, som såg riktigt trevlig ut.
 
Här hänger vi nästa gång vi ska ut och käka 😋
 
Vad har annars hänt under veckan då? Jo,jag var på återbesök med min näsa där jag ju tog bort en liten bit pga ett pyttelitet sår som inte ville läka. Svaren från labb hade kommit och det visade sig att det varit "aktivitet". Tack vare att han nu avlägsnat såret så ska det inte längre vara någon fara. Har fått en ny tid för operation för att ta bort ytterligare ett märke som jag har i pannan plus att han brände bort solskador runt munnen med flytande kväve. Känns som att jag ser ut som en pizza i ansiktet just nu men när det kommer till hälsan får man lägga fåfängan åt sidan. Inte så svårt när man tänker på alternativet.
 
Ni ska veta att jag har en enorm respekt för solen och ändå har jag dragit på mig detta. Vad ni gör, ta det lugnt med solandet! Ingen, absolut ingen går säker oavsett vad man har för hudtyp.
 
Mitt lilla fejs och jag..
 
Och inte nog med det, var och fixade en tand för ett tag sedan som har ömmat lite så det fick bli ett tandläkarbesök också. Hur mycket jag än gillar min tandläkare Fredrik så är det ju aldrig kul att gå dit. Inte sant! Men när man nu måste så rekommenderar jag honom varmt. Han är verkligen toppen! Allt såg i alla falla bra ut på röntgen så han tror det kommer att gå över.
 
 
Hmm..vad har mer hänt? Efter helgens vårväder kom bakslaget som ett brev på posten här under veckan. Det snöade rejält och vi fick vinterlandskap över en natt.
 
Visst är det lite fint men nu vill jag inter mer..
 
 Uteplatsen med badet.
 
 Insnöad grovingång.
 
 Fram med storborsten..hihi..
 
 On our wayt to work.
 
 Work, work, work, work, work...lalala..
 
Vi testade ett nytt träningspass på Friskis under veckan, nämligen Power Hour, där man jobbar med olika övningar i looper och lägger på extra tyngd med hjälp av medicinbollar. Riktigt effektivt pass och både jag och Björn har haft rejäl träningsvärk.
 
En laddad men ändå ganska avslappnad Björn innan passet 💜
 
Önskar er alla en riktigt fin helg!

Den eviga balansgången


Desto äldre jag blir, ju mer märker jag att mycket av tiden går åt till återhämtning. Inte fysiskt utan mer mentalt. Till reflektion. Utan den fungerar jag inte så bra.
 
Men jag vill ju så mycket! Så mycket mer. Det är massor man vill hinna och som lockar.
 
Kommer på mig själv med att försöka få till tid för så mycket som möjligt. Men det slutar ofta med att jag får stressa.
 
Stressa till det som ska ge avkoppling....

Träning, bad och vänhäng

Åhhh...vilken dag det blev idag hörrni. Äntligen lite vårkänsla! Vädret har verkligen varit strålande hela dagen och självklart tog vi vår allra första fika på terassen. Som vi längtat hela vintern efter den. Vi flyttade ju in i huset första december så det ska bli underbart att ha vår första vår och sommar här nu.
 
 Myys!
 
Filt och varm kopp kaffe satt fint.
 
Niklas och Heidi hörde av sig och tog en tur hem till oss. Niklas och Björn tog en löptur tillsammans. Även jag tog en tur på egen hand. Det blev sex kilometers löpning och träning i utegymmet en bit bort från vårt hus. Riktigt bra!
Laddad =)
 
Verkligen njutbart på alla sätt!
 
 Hur blå himmel?
 
Filmsnutt från träningen vid utegymmet =)
 
Pojkarna tog sig ett dopp i vår jacuzzi. Härligt!
 
 Dagens utefika nr 2. Denna gången på vår uteplats.
 
Vi blev hungriga och åkter in till Båstad för lite käk på Två Män. Besök dem när ni är i Båstad. Jag lovar att ni inte blir besvikna. Vi har ätit där flera gånger och har provat flera rätter på menyn och vi är riktigt nöjda. NIklas och Heidi gillade också stället.
 
Bild tagen i farten på vägen hem.
 
Helgen har verkligen varit avkopplande på alla sätt och vis. Vi har hunnit med promenader, lagat god mat, badat i vår sköna bastu med infravärme och njutit av ledigheten till fullo. Nu är vi laddade för den kommande arbetsveckan och nästa helg är vi långlediga med ledig fredag båda två. Whiiieee!