När rädslan blir ett hinder

 
Tänk att det finns de som känner så starkt motstånd mot nya erfarenheter, av rädsla för att bryta mönster eller misslyckas, att de aldrig vågar prova någonting nytt överhuvudtaget. Det kan handla om en massa saker som att aldrig våga prova ny sorts mat, inte våga byta jobb, att alltid ta semester på samma ställe, att aldrig kunna ändra en plan, att inte våga testa en ny aktivetet...ja ni fattar.
 
Mitt råd är att alltid fråga sig själv när man inte vågar "Vad är det värsta som kan hända?" Kansker kommer man då till någon slags insikt att rädslan inte står i proportion till verkligheten? Och vad andra tycker om saken har ju ingenting med dig att göra utan är helt och hållet deras problem.
 
Man kan också fråga sig "är jag verkligen mindre värd om jag gör något och misslyckas?" eller "varför ska jag behöva göra allting så bra som möjligt?" Vi behöver inte alltid vara perfekta. Bara gör det!  För att du tycker det verkar kul, intressant eller spännande. Hur det går är inte det som betyder något. Det är det faktum att du vågade som räknas!

Tillbaka på Friskis

Har varit bortrest, lite halvförkyld och plus att jag valt att träna ute de senaste veckorna. Därför var det lite kul att komma tillbaka till Friskis igår och köra pass. Det blev syrrans medelpuls som var riktigt nice med lite nya låtar och stegkombinationer. Go stämning på passet och så härlig energi!
 
Kul att träffa alla goa människor där också, det är ju lika mycket en social grej att hänga på Friskis. Och idag var jag tillbaka igen och jobbade mina två timmar jag har varje vecka och snackade lite till med folk jag inte träffat på ett tag.
 
Imorgon tänkte jag hänga på Björn och testa Löparglädje. Det kör i Pålsjö varje onsdagkväll och kör lite olika teman varje gång. Hade varit ett bra sätt att komma igång med löpningen igen för jag har faktiskt saknat den. Så jag hoppas att det kommer att kännas bra.

Energigivande dag på Söderåsen

Det har väl de flesta redan förstått, att jag älskar att vara ute i naturen. Det är få saker jag mår så bra av och är det dessutom vackert väder och i trevligt sällskap så kan det ju knappast bli bättre.
 
Delar av dagens gäng.
Johan, Emil, Björn och Erik.
Och en taggad McCoy.
 
Erik och Ella tar täten.
 
Dags att ta av ett lager kläder. Varmt!
 
Får jag gå nu?
 
Emil och Björn.
 
Det går uppför!
 
Johan och Jessica ser nöjda ut.
 
Fångad i farten.
 
Man blir törstig av att springa rundor.
 
Gott!
 
 Emil i fixartagen.
 
 Annika vilar benen.
 
 Bästa Björn!
 
 Livskvalité!
 
Gött häng!
 
 
Hungrig tjej!
 
Haha..Johan är alltid lika glad!
Snart nere igen och 7,7 avverkade kilometer.
 
Emil och Björn på upploppet.
 
 Gott med glass och att vila i mammas famn.
 
 Bästa vänner eller?
 
 Lekfull =)
 
Lämnade Söderåsen med en skön känsla i kroppen. Är så tacksam över allt fint som händer i mitt liv <3
 
Tack alla berörda för en trevlig dag!