Hur kan man?

Blir riktigt illa berörd när jag tänker på händelsen med Paolo Roberto. Det övergår verkligen mitt förstånd. Hur kan det vara värt det? Är verkligen vår sexualdrift så stark att man är beredd att riskera att förlora precis allt för att få ge utlopp för den och samtidigt uttnyttja en annan människas olycka? Kan det bli så mycket värre? Skulle inte tro det! 
 
Du man som tvivlar på din kvinnosyn borde föreställa dig,  att om du har eller skulle haft en dotter, hade du velat att hon skulle vara tillsammans med en man som du? En bra check! Självklart kan vi kvinnor tänka tvärtom om vi har eller skulle ha haft en son. Men faktum är ju att det är långt fler män som verkar tycka att det är en mänsklig rättighet att ha sex till varje pris. 
 
Är verkligen så trött på vårt sexistiska samhälle. Vad hände med riktigt äkta kärlek där man fullt ut tar ansvar för varandra och förvissar sig om att allt är okej och att det är ömsesidigt innan man tar steget.
 
Om det skulle vara någon som tycker att jag låter som värsta moraltanten så kan jag lova att jag fullständigt skiter i det. Skulle skulle kunna skriva en hel roman i ämnet..
 
En person med en sund människosyn och med förståndet i behåll behöver inte ens fundera!